Little Lion and Horse - Ivi kék pacis ajándéka :)






Ez Ivi barátnőm ajándéka :)

Amúgy is gondolkodtam, hogy mit készíthetnék neki... hisz a kézzel készített ajándék az igazi ajándék :)

Ivettről tudni kell, hogy - az Ő szavajárásával élve - egy 'csodásmesés' csajszi :) Kedves és imádnivaló, nem mellesleg hivatásos e-grafikus :) Szereti a lovakat, lovagol, innen jött az ötlet, hogy ha a meglepetésem is lovas, csak tetszeni fog...

Így amikor megláttam ezt a tibeti ezüstből készült pacit, azonnal lecsaptam rá :D
(és nem is egyre ^.^ De erről majd később...)

Tehát készítettem egy kulcstartót, ami átalakítható akár medállá is.

Ivikém kedvenc színe a kék, így ekköré alakítottam a színvilágot :)

Kék színű roppantott üveggyöngyre egy kis swarovski gyöngyöt helyeztem ez lett az egyik fityegő. Mire is tegyem... Ezüstözött fémpálcákat hajtogattam, az egyikből csináltam egy karikát egy kis hurokkal, és a hurokba kerültek fel a fityegők, a nagyobb karika részbe pedig a kulcstartó karika. hajtogattam a pacinak is egy S csigát, és feltettem a gyöngy fityegő mellé. De így olyan üres volt... Hajtottam egy S csigát, amit egy fehér macskaszem gyönggyel díszítettem. Erre került rá a kétféle színű goblein fonalból készült kis 'csomózás', amit ismét egy szem fehér macskagyönggyel díszítettem a szimmetria kedvéért :)

Kész is lett a kék pacis kulcstartó ^.^

Mindig valamilyen kis ábrát nyomtatok vagy rajzolok a borítékra és a levélpapírra, amit küldök (jól járnak a levelezőpartnereim :D). Mivel elég későn készült el a meglepetés, így nem akartam zajongani... Így készült el ez a kis oroszlán :)

Tűfilcet ragadtam, és megrajzoltam a pofácskája formáját. Ekkor még nem tudtam, hogy mi lesz :D Jött a sörény, a test és a mancsok, majd a többi magától :)
Először nem akartam színezni, aztán mégis... piros tűfilccel megfestettem a sörényét, és elővettem a zselés készletem, és megcsillámoztam a cicust :D

Ez lett a végeredménye ^^

2 megjegyzés:

Megjegyzés küldése