Meglepetések karácsonyra 1.

(FércJutkának)

Tényleg nem  nagy dolgokra kell gondolni... Apróságok, egy jó szó, és ÓRIÁSI szeretetet csomagoltam bele egy-egy csomagba... Csak jó nagy marha vagyok, mert nem mindent sikerült lefényképeznem...

Kaptam visszajelzést FércJutkától, hogy megkapta, amit küldtem neki :) Nagyon örülök! És főleg annak, hogy örül neki. Nem tudom miért, de a szalagokról Ő jutott eszembe. Hogy milyen szépet tudna belőle kihozni... egy csodaférc fülére lehet, hogy épp egy kis masni hiányozna.

Aztán egy nagyon kedves hölgytől, nevezetesen Sanditól is kaptam visszajelzést, hogy megkapta a levelem. Egy apró négylevelű lóhetét küldtem neki "Jó szerencsét" feliratú kártyával, és egy levéllel.

Ivi barátnőm is megkapta a csomagot. Vagyis jelentették neki otthonról, hogy érkezett egy csomagja :) Ezt sem fényképeztem le...

És végül egy csomagról semmi hír... pedig őt nagy sumákolások-titkok-és összeesküvések hállózták körbe eddig, hogy aki kapja jól meglepődjön... és nem tudom mi lehet vele. Ha célba ért, majd szólok (mert róla készültek képek).

3 megjegyzés:

Megjegyzés küldése